OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

AKO CHRÁNIME VAŠE SÚKROMIE?

PREVÁDZKOVATEĽ

1/a. Prevádzkovateľom internetovej stránky CADSYNERGY.COM 

CADSYNERGY, s.r.o.

Obchodné meno: CADSYNERGY, s.r.o.
Sídlo: Tisinec 35, 091 01 Stropkov, Slovenská republika
IČO: 47845465
Zastúpená: Ing. Peter Bedruň, konateľ
(ďalej len „CADSYNERGY“)

ZODPOVEDNÁ OSOBA DPO

1/b. Zodp. os. ochrany súkromia a GDPR stránky CADSYNERGY.COM je

DPO Leopold Bezecný

Šandal 34
09101  okr. (Stropkov)
Slovenská republika
Telefón/Mobil: +421 (0) 949 616 831
email: dpo@bizniswebstranka.sk

CADSYNERGY ako firma s webovou stránkou chránime Vaše súkromie. Aby sme Vám mohli poskytnúť všetky služby, potrebujeme o Vás vedieť základné informácie. Niektoré z nich majú povahu osobných údajov v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z., o ochrane osobných údajov (ďalej len “zákon”). My sa týmto zákonom pri používaní Vašich údajov riadime.

Aj keď spoločnosť CADSYNERGY na webovej stránke nezbiera a nezdieľa osobné informácie v niektorých prípadoch komunikácie je potrebné poskytnúť nasledovné informácie o Vás:

  • meno a priezvisko, názov firmy, presná adresa vrátane krajiny (resp. adresa, ktorá ma byť uvedená na faktúre)
  • Vaša e-mailová adresa (slúži na Vašu identifikáciu v systéme a na komunikáciu s Vami)
  • voliteľne ďalšie adresy (ak si želáte doručiť zásielku na inú adresu ako je fakturačná)
  • voliteľne telefónne číslo (pre rýchlejší kontakt s Vami)
  • rovnako v rámci ochrany osobných údajov, sme povinný Vás informovať, že vaša IP adresa a súbory Cookies je v súlade nariadenia EU a GDPR registrovaná spolu s vašími údajmi.

Tieto údaje sú uchovávané v chránenej databáze na našom serveri, aby ste ich nemuseli nanovo zapisovať pri každej návšteve. Vaše údaje spracovávame pre účely vybavenia a doručenia vašej objednávky. Tieto údaje sú taktiež nutné pre náš účtovný a fakturačný systém. Svoje údaje a ďalšie nastavenia môžete kedykoľvek zmeniť resp. aktualizovať prostredníctvom e-mailu.

V prípade, že si želáte zrušiť svoju registráciu, požiadajte nás o to e-mailom. Vaše konto bude do 10 dní od doručenia odvolania súhlasu deaktivované a údaje budú vymazané.

Počas Vašej návštevy sú na našom serveri uchovávané dočasné informácie, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie obchodu (napr. čo ste vložili do nákupného košíka, kedy ste na stránku prišli, odkiaľ ste na stránku prišli).

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky. Sú to najmä banky (v niektorých prípadoch poskytnutie Vášho mena), doručovateľské služby (adresa na dodanie), či niektorí vydavatelia a dodávatelia, keď si to vyžaduje povaha objednaného produktu (kvôli aktualizácii produktov, registrácii členských kariet v systéme poskytovateľa, atď.). Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorazovo pre vybavenie Vašej konkrétnej objednávky. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

Zaškrtnutím príslušných políčok pri odosielaní správy môžete vyjadriť svoj súhlas so spracovaním a uchovávaním Vašich osobných údajov potrebných pri zasielaní informácií o nových službách.

Vaše osobné údaje sme oprávnení spracovávať aj po skončení pôvodného účelu spracovania len v nevyhnutnom rozsahu pre účely štatistiky, účtovníctva a prieskumu, a poskytnúť tretím stranám alebo verejnosti súhrnné štatistické informácie o zákazníkoch, návštevnosti, obrate a ďalšie údaje, avšak v anonymizovanej podobe tak, že na ich základe nebude možné nijakým spôsobom identifikovať našich zákazníkov.

Doba zhromažďovania a spracúvania osobných údajov sa zhoduje s dobou trvania zmluvy o poskytovaní služby. Na účely fakturácie úhrad, evidencie a vymáhania a postupovania pohľadávok za poskytnutú službu, na účely vybavenia podaní účastníka, na uplatnenie práv alebo na splnenie iných povinností uložených všeobecne záväznými právnymi predpismi je CADSYNERGY oprávnený viesť evidenciu osobných údajov aj po zániku zmluvy o poskytovaní služby. V zmysle § 13 ods. 3 zákona o ochrane osobných údajov účastník berie na vedomie, že CADSYNERGY nie je oprávnená po zániku zmluvy až do uplynutia lehôt stanovených v osobitných predpisoch zlikvidovať osobné údaje účastníka. Účastník uzavretím zmluvy udeľuje súhlas so zhromažďovaním a spracúvaním osobných údajov v uvedenom rozsahu

LiveHelpPovinné informovanie a ochrana údajov GDPR